Fastgørelsesplade til hurtig fastgørelse 96x108x125mm

  • 210.63 DKK

Glat fastgørelse til din hurtigkobling. Shop på faktura 20 dage eller betal sikkert med Klarna! Altid hurtige leveringer fra eget lager.

På lager.
Lagersaldo: 10
Varenummer: 30727
Leverandør: Berger & Schröter
Del

Smidig fästplatta för dig som vill bygga på egna tillbehör!

När det gäller att anpassa din lastkorg eller släpvagn, är vår fästplatta för snabbfäste en oumbärlig komponent. Denna mångsidiga platta är inte bara perfekt för att montera en vinsch på ditt snabbfäste, utan ger dig också friheten att bygga egna lösningar och anpassningar. B: 96 X H 108 X D 125mm

Höjdpunkter & detaljer

  • Monteras lätt på/av dragkroken: Gör det enkelt att montera och använda en vinsch, vilket är särskilt användbart för tunga laster som skall dras upp på din lastsläde.
  • Även lämplig för montering på släpvagnar: Utöver snabbfästen kan denna fästplatta också användas på släpvagnar och andra transportlösningar.
  • Flexibilitet att bygga egna lösningar: Plattans design och hållbarhet gör den idealisk för de som vill skapa egna, skräddarsydda lastlösningar.

Varför välja vår fästplatta för snabbfäste?

  • Mångsidighet: Oavsett om du vill montera en vinsch eller bygga en egen lösning, ger denna fästplatta dig den flexibilitet du behöver.
  • Enkel installation: Den är designad för att vara så enkel som möjligt att installera, vilket sparar dig tid och ansträngning.
  • Hög kvalitet: Tillverkad av robusta material som är byggda för att hålla, vilket garanterar en lång livslängd och pålitlig prestanda.

Sammanfattning

Om du letar efter en pålitlig och flexibel lösning för att anpassa ditt snabbfäste eller släpvagn, är vår fästplatta för snabbfäste det självklara valet. Med möjligheten att enkelt montera en vinsch eller skapa egna lösningar, tar denna fästplatta din lasthantering till nästa nivå. Skaffa en idag och upplev en ny värld av möjligheter.

Obs! Det är enbart fästet med monteringsdetaljer som ingår.