EUROHUNT lakattu tavarakori vihreä 89x58x20cm pikakiinnityksellä

  • 277.63 EUR

Kestävä lakattu tavarakori Eurohuntilta pikakiinnikkeellä. Osta laskulla 20 päivää tai maksa turvallisesti Klarnalla! Aina nopeat toimitukset omasta varastostam

I lager.
Stock: 1
Article Number: A-100930
Supplier: EUROHUNT
Share

Eurohunt lackerad lastkorg grön med snabbfäste.

En exklusiv lastkorg som är pulverlackerad grön. Genom att köpa en lastkorg bak till sitt fordon så kan man frakta saker som man kanske inte vill köra inuti sin bil. Det finns många bra anledningar till att köpa sig en lastkorg då det är enkelt att komma åt sin last bakom bilen istället för att behöva klättra upp på taket för att komma åt sin takbox. Att köra med en lastkorg minskar även bränsleutsläppen då den sitter skyddad bakom bilen och inte tar vind som en takbox.

Många använder denna lastkorg för att köra sopor, ved, djur när man jagar, skidor, säckar med jord/löv från trädgården mm.

Ett mycket smidigare och billigare alternativ till takbox eller släpkärra.

Du kan även köpa till vår pulka/balja eller presseningsbag som finns som relaterade produkter.

Hur mycket kan du lasta i din lastkorg?

Många undrar hur mycket man kan lasta i lastkorgen innan den går sönder eller ramlar av. Det finns ingen lagstiftning på hur mycket du får belasta din dragkrok, däremot finns det alltid en rekommendation i ditt fordons instruktionsbok eller dragkroktillverkarens rekommendationer. Normalt ligger kultrycksrekommendationerna på mellan 50-80kg. Vi har ofta lastat korgen med 100-120kg utan att det har varit ett problem. Har du en mindre bil med klenare fjädring bak eller en stor pickup med starka bladfjädrar så har ju detta en enorm påverkan.
Men vår korg klarar utan problem att lastas med 120kg.

Glöm inte att köpa till något av våra fästen eller våra lastsäkringssatser!

Specifikationer:

  • 2-ramssvetsad korg.
  • 1x Snabbfäste.
  • Platta för montering av fästanordning.
  • Färg. Pulverlackerad grön
  • Vikt. 12.5 kg med korg och snabbfäste.
  • Yttermått, 89x58,5x20 cm,