Lackad lastkorg med tiltbart skruvfäste,105x45x16 cm.

  • 220.09 EUR

Pulverlackad lastkorg med tiltbart skruvfäste för mer fast montering. Betala enkelt med faktura 20 dagar eller via Svea.

I lager.
Article Number: 3008
Supplier: Berger & Schröter
Share

Pulverlackad lastkorg med tiltbart skruvfäste för mer fast montering.

En exklusiv och praktisk lastkorg, nu i en elegant grå pulverlackerad finish! Att införskaffa en lastkorg till ditt fordon möjliggör transport av varor som du kanske inte önskar ha inuti bilen. Det finns en rad fördelar med att välja en lastkorg – den ger enkel åtkomst till lasten bakom bilen, vilket sparar dig besväret att klättra upp på taket till en takbox, och den bidrar även till minskade bränsleutsläpp då den sitter skyddad bakom bilen.

Denna mångsidiga grå lastkorg används flitigt för att transportera sopor, ved, jaktutrustning, skidor, trädgårdsavfall och mycket mer. Den erbjuder ett kostnadseffektivt och behändigt alternativ till takboxar eller släpkärror.

Utforska även våra tilläggsprodukter som pulkor/baljor och presenningssäckar, som finns tillgängliga bland relaterade produkter. Och glöm inte att komplettera ditt köp med något av våra kvalitativa fästen eller lastsäkringssatser!

Just denna lastkorg kommer med vårt tiltbara skruvfäste!

Glöm inte att köpa till våra lastsäkringssatser och tillbehör!

Hur mycket kan du lasta i din lastkorg?

Många undrar hur mycket man kan lasta i lastkorgen innan den går sönder eller ramlar av. Det finns ingen lagstiftning på hur mycket du får belasta din dragkrok, däremot finns det alltid en rekommendation i ditt fordons instruktionsbok eller dragkroktillverkarens rekommendationer. Normalt ligger kultrycksrekommendationerna på mellan 50-80kg. Vi har ofta lastat korgen med 100-120kg utan att det har varit ett problem. Har du en mindre bil med klenare fjädring bak eller en stor pickup med starka bladfjädrar så har ju detta en enorm påverkan.
Men vår korg klarar utan problem att lastas med 120kg.

Specifikationer:

  • 2-ramssvetsad korg, 
  • Vikt. 11,5 kg.
  • Yttermått, 105x45x16 cm.
  • Innermått, 99x39x15 cm.
  • Ytbehandling: Ljusgrå pulverlack.
  • Tiltbar 45 grader.
  • Fästbulten för kulan har stolek, 24mm.
  • För alla europeiska bilkopplingar av stål ST52-3.

Fästet och korgen kommer omonterade.
Verktyg som krävs för montering, 1 st 6mm insexnyckel samt 1 st 13mm blocknyckel / skiftnyckel.

ATV-Manual med mått PDF