Lastkorg lackerad grå 105x45x16cm utan fäste

  • 172.14 EUR

Exklusiv pulverlackad lastkorg utan fäste. Köp vår lastkorg och få marknadens bästa service och snabba leveranser! Handla på faktura eller betala tryggt med Sve

I lager.
Stock: 11
Article Number: 2002
Supplier: Berger & Schröter
Share

Robust pulverlackad 2-ramssvetsad lastkorg utan fäste.

En exklusiv lastkorg som är lackerad i ljusgrå färg. Genom att köpa en lastkorg bak till sitt fordon så kan man frakta saker som man kanske inte vill köra inuti sin bil. Det finns många bra anledningar till att köpa sig en lastkorg då det är enkelt att komma åt sin last bakom bilen istället för att behöva klättra upp på taket för att komma åt sin takbox. Att köra med en lastkorg minskar även bränsleutsläppen då den sitter skyddad bakom bilen och inte tar vind som en takbox.

Många använder denna lastkorg för att köra sopor, ved, djur när man jagar, skidor, säckar med jord/löv från trädgården mm. Ett mycket smidigare och billigare alternativ till takbox eller släpkärra.

Glöm inte att köpa till våra lastsäkringspaket som är framtagna för att passa till våra lastkorgar.

Hur mycket kan du lasta i din lastkorg?

Många undrar hur mycket man kan lasta i lastkorgen innan den går sönder eller ramlar av. Det finns ingen lagstiftning på hur mycket du får belasta din dragkrok, däremot finns det alltid en rekommendation i ditt fordons instruktionsbok eller dragkroktillverkarens rekommendationer. Normalt ligger kultrycksrekommendationerna på mellan 50-80kg. Vi har ofta lastat korgen med 100-120kg utan att det har varit ett problem. Har du en mindre bil med klenare fjädring bak eller en stor pickup med starka bladfjädrar så har ju detta en enorm påverkan.
Men vår korg klarar utan problem att lastas med 120kg.

Specifikationer:

  • 2-ramssvetsad korg.
  • Platta för montering av fästanordning.
  • Vikt. 9,5 kg.
  • Yttermått, 105x45x16 cm.
  • Innermått, 99x39x15 cm.
  • Ytbehandling: Ljusgrå pulverlack.
  • Fästet på bilderna ingår ej.