Komplett lastkorgspaket med snabbfäste / belysning / reg-hållare

  • 454.37 EUR
  • 306.40 EUR

Komplett lastkorgspaket med snabbfäste / belysning / lastnät / reg-hållare. Handla tryckt och säkert med Svea! Snabba leveranser från eget lager. Även faktura 2

I lager.
Article Number: 3001-komplett
Supplier: Berger & Schröter
Share

Komplett lagligt lastkorgspaket för effektiv och bekväm transport!

En exklusiv och multifunktionell lastkorg, nu med en hållbar förzinkad finish och utrustad med vårt innovativa snabbfäste! Att investera i en lastkorg till ditt fordon ger dig möjligheten att smidigt frakta saker som kanske inte lämpar sig att placera inuti bilen. Lastkorgen utgör ett utmärkt val då den erbjuder enkel tillgång till din last bakom bilen, vilket eliminerar behovet av att klättra på taket för att nå en takbox. Dessutom bidrar lastkorgen till minskade bränsleutsläpp då den sitter skyddad bakom bilen och inte utsätts för vindmotstånd som en takbox. Till detta kompletta paket ingår även lastnät för att säkerställa din last, belysning som gör produkten laglig bakom din bil om din last täcker bilens ordinarie fordonsbelysning bak. Ingår även en registreringsskyltshållare. Beställ enkelt och snabbt en extra registreringsskylt hos transportstyrelsen (kostnad 62kr).

Denna praktiska förzinkade lastkorg med snabbfäste är populär för transport av en mångfald av objekt, såsom sopor, ved, jaktutrustning, skidor, trädgårdsavfall, och mycket mer. Den presenterar sig som ett mer tillgängligt och ekonomiskt alternativ jämfört med takboxar och släpkärror.

Missa inte möjligheten att komplettera din lastkorg med våra tilläggsprodukter såsom pulkor/baljor och presseningsbag, som finns tillgängliga bland relaterade produkter. Kom ihåg att även lägga till något av våra stabila fästen eller lastsäkringssatser till din order!

Hur mycket kan du lasta i din lastkorg?

Många undrar hur mycket man kan lasta i lastkorgen innan den går sönder eller ramlar av. Det finns ingen lagstiftning på hur mycket du får belasta din dragkrok, däremot finns det alltid en rekommendation i ditt fordons instruktionsbok eller dragkroktillverkarens rekommendationer. Normalt ligger kultrycksrekommendationerna på mellan 50-80kg. Vi har ofta lastat korgen med 100-120kg utan att det har varit ett problem. Har du en mindre bil med klenare fjädring bak eller en stor pickup med starka bladfjädrar så har ju detta en enorm påverkan.
Men vår korg klarar utan problem att lastas med 120kg.

Specifikationer:

  • 2-ramssvetsad korg,
  • Totalvikt: ca 12,3 kg, 
  • Yttermått, 105x45x16 cm, 
  • Innermått, 99x39x15 cm,
  • Ytbehandling: Lackad,
  • Justeringsskruv på sidan för anpassning till just din dragkrok.
  • 13 polig belysning
  • Registreringsskyltshållare

Fästet, korgen, lampan kommer omonterade.
Verktyg som krävs för montering, 1 st 17mm ringnyckel och en 17mm hylsa med spärrhandtag (går också med 2 st ringnycklar, alt. skiftnyckel).

ATV-Manual med mått PDF

DEKRA Besiktning PDF