Lastkorg.se spännrem

  • 6.23 EUR

Spännrem av hög kvalité i olika längder. Handla på faktura 20 dagar eller betala tryggt med Svea! Alltid snabba leveranser från eget lager.


I lager.
Article Number: 28
Supplier: Arno
Share

Spännremmar av högsta kvalité!

När det kommer till att säkra din last, acceptera inget mindre än det bästa. Våra svensktillverkade spännremmar från Arno är designade och tillverkade i Sverige, och erbjuder en oslagbar kombination av kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet. Med olika längder att välja mellan, kan dessa remmar säkra allt du kan få plats med på din lastkorg.

Huvudfunktioner

  • Bredd: 25mm för en stabil och säker surrning
  • Surrningsstyrka på 425 kg ger dig tryggheten att kunna säkra även tunga laster
  • Tillverkare: Arno, Sverige garanterar en produkt av högsta kvalitet
  • Extremt smidig att använda gör att du snabbt och enkelt kan säkra din last

Svensk kvalitet och design
Tillverkade i Sverige av Arno, en ledande tillverkare av spännremmar, dessa remmar är resultatet av gedigen svensk ingenjörskonst. De är byggda för att hålla och för att göra ditt liv enklare.

Mångsidighet och användarvänlighet
Oavsett om du behöver säkra verktyg, trädgårdsutrustning, sportutrustning eller något annat, är dessa spännremmar den perfekta lösningen. De är extremt smidiga att använda, vilket gör dem idealiska för alla från DIY-entusiaster till professionella användare.

Sammanfattning
Investera i våra svensktillverkade spännremmar från Arno och upplev en ny nivå av säkerhet och bekvämlighet. Med en surrningsstyrka på 425 kg och en enkel användning, är dessa remmar det självklara valet för den som söker det bästa inom lastsäkring.